Ikrek – havi előrejelzés

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Az Ikrek havi előrejelzés legfőbb üzenete, hogy az elkövetkező néhány hétben létfontosságú lesz:

  • megőrizned a belső békédet, nyugalmadat és 
  • megpróbálj minél inkább harmóniában élni.

A külvilág lázadó, erőszakos és nyugtalan, ami konfliktusokat eredményezhet, és az emberek egyre inkább igyekeznek egymást elnyomni.

Ezért fontos, hogy meghatározd azokat a határaidat, ahol te irányítod az életedet, és megszabadulj a passzív, megalázó helyzetektől. Rendszeresen ellenőrizd, hol és hogyan érzed magad biztonságban, és hozz létre új kereteket, ha szükséges a biztonságérzeted erősítése végett.

Ha olyasvalamihez ragaszkodsz már régóta, amiknek nem látod a sikerét, talán időszerű új utakat találni. Engedd, hogy feltörjenek a rejtett gondolataid, és fejleszd az intuíciódat meditációval, elvonulással és szellemi kereséssel.

Most elindulhatsz a kreatív utadon, vagy még jobban elmélyülhetsz kedvenc tevékenységeidben. Legyél tudatos magadra, és ne engedd, hogy az érzelmeid elragadjanak. Terveket készíthetsz a jövőre, és zárj le olyan kapcsolatokat, amelyek nem visznek már előre.

Az állandóság és a belső nyugalom érzése megerősíti békességedet, és lehetővé teszi, hogy új lehetőségeket láss meg. Az elmédben lévő pozitív változások előbb-utóbb kisugároznak majd a külvilágba, és sokkal békésebb és harmonikusabb érzést és környezetet teremtenek.

Tudd meg ebből az előrejelzésből, hogy hogyan élhetsz békében és harmóniában ezekben a viharos, konfliktusokkal teli időszakokban.

Ez is érdekelhet még

A korlátokon túl
Egészség, test-lélek-szellem

A korlátokon túl…

Ha úgy érzed, megrekedtél a korlátaid miatt, ezen az inspiráló történeten keresztül megláthatod, hogyan szabadulhatsz ki ebből a helyzetből.

Lélekszerződés
Egészség, test-lélek-szellem

Minden meg van írva?

Kérdezted már valaha, hogy miért állít az élet annyi kihívás elé? Tudd meg, hogyan segíthet a lélekszerződés a lehetőségeid felszabadításában.

#novagyokmagazin