Hogyan válhatsz magabiztosabbá?

Picture of Takács Timi

Takács Timi

Női Mentor, Kreatív és Művészeti vezető

Cikk megosztása

Szeretnéd növelni az önbizalmadat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Úgy érzed, valami visszatart téged attól, hogy kihozd magadból a legjobbat? Szeretnéd jobban érvényesíteni magad a munkában, a párkapcsolatban vagy a társasági életben?

Ha igen, akkor az általam vezetett művész-coaching folyamat neked való!

Ez a csomag egy olyan egyéni, személyre szabott fejlesztési folyamat, amely segít felszabadítani a benned rejlő erőt és potenciált. A művész-coaching nem egy tanácsadás, hanem egy együttműködés, amelyben te vagy a főszereplő és én vagyok a támogató partner.

A coaching folyamat során:

  • Felfedezzük, hogy mi az, ami igazán fontos számodra, és mi az, ami akadályoz téged az önbizalmad növelésében.
  • Meghatározzuk, hogy milyen célokat szeretnél elérni és milyen lépéseket kell tenned ahhoz, hogy megvalósítsd őket.
  • Megtaláljuk, hogy milyen erősségeid, képességeid és erőforrásaid vannak, amelyekre támaszkodhatsz a változás során.
  • Megoldjuk, hogy milyen kihívásokkal, félelmekkel és korlátozó hiedelmekkel kell szembenézned, és hogyan győzheted le őket.
  • Megtapasztalod, hogy milyen érzés magabiztosabbnak lenni és hogyan hat ez a teljesítményedre, a kapcsolataidra és az életminőségedre.

A művész-coaching nem egy egyszeri alkalom, hanem egy hosszú távú folyamat, amely során folyamatosan támogatlak, motivállak és visszajelzést adok neked. A munka 10 héten keresztül online történik, így bárhonnan, előre egyeztetett időpontokban részt vehetsz benne, a saját tempódban és kényelmedben. A 10 hét alatt 10 alkalommal találkozunk 90 percre, amikor közösen dolgozunk MAGadon, MAGadért. A köztes időben pedig a házi feladatokkal tartom a fókuszod.

Az együttműködésünk során 0-24 órás asszisztencia szolgáltatást kapsz, ami azt jelenti, hogy folyamatos a kapcsolattartás, a támogató jelenlét, vagyis bármikor, ha kérdésed van, kereshetsz írásban vagy hangüzenettel és pár órán belül reagálok rá.

Várlak egy díjmentes tényfeltáró konzultációra, ha úgy érzed, szeretnél belevágni életed legjobb utazásába!

Amennyiben Te is szeretnél részese lenni a posztjaim által nyújtott tudásnak, és ezáltal fejlődni, saját magadon dolgozni, várlak az új, zárt csoportomban, (kérlek válaszolj a kérdésekre, csak úgy tudlak beengedni):

Alkotó Anyu – traumán túl – önismeret és alkotás

Kérdezz bátran, hozz témákat, kezdeményezz beszélgetést!

A segítők lelki egészségének szolgálatában:

Takács Timi Női Mentor

Life-, gyermek-, ifjúsági-és művész-coach

www.alkotoanyu.hu

Kreatív és művészeti vezető, oktató itt: 

Murányi Empraxis Edukációs Központ

Elérhetőségeim:

https://alkotoanyu.hu/coaching/

alkotoanyu@gmail.com

Kezdd te is az új évet egy nagyszerű és egyedülálló módszer alkalmazásával, amely garantáltan segít neked abban, hogy magabiztosabbá válj!

Ez is érdekelhet még

BÚÉK
Önismeret

Év végi fogadalom?

Eleged van abból, hogy minden évben üres fogadalmakat teszel? Próbáld ki ezt az egyedülálló megközelítést – csupán két egyszerű lépés!

#novagyokmagazin