Álmodtam egy világot magamnak…

Picture of Ács Krisztina

Ács Krisztina

Párkapcsolati és üzleti coach, motivációs tréner

Cikk megosztása

Minden kislány királynői életről álmodik. Egy hercegről, aki a tenyerén hordozza, aki lesi minden kívánságát. Egy boldog, meghitt otthonról, ahol a gyönyörű gyermekei bearanyozzák a mindennapjait. Kalandról, izgalomról, karrierről. Hófehér menyasszonyi ruháról. Szépségről és harmóniáról. Hírnévről, arról, hogy valami maradandót fog alkotni. Szerelemről, igaziról, később szenvedélyről, jó szexről. Bármiről, akármiről, ami értelmet ad az életének.

Ha visszanézünk önmagunkra, egyikünk sem a gondokról, válásról, megalkuvásról álmodozott. Egyikünk sem akart olyan állásban dolgozni, ahol nem becsülik, ahol lenézik és kihasználják. Egyikünk sem akart rettegni a holnaptól. Egyikünk sem arra vágyott, hogy lakótársként éljen egy megalkuvó kapcsolatban, ahelyett, hogy boldogan öleljék őt. 

Hol romlott el?

Mikor adtuk fel az álmainkat?

Mikor váltunk olyanná, amilyenné gyermekként nem akartunk?

Mikor lettünk a saját életünkben királynő helyett szolgálólány?

Szenvedély, kaland, huncutság, szerelem, szex, megértés, hit, öröm, cél, vágy, bátorság, szeretet, megértés, bók, ragyogás, kihívás, fontosság, erő, út, kitartás, szépség, akarat, dögség, siker, elismerés, összetartozás… Neked melyik hiányzik az életedből? 

Tudod-e, hogy az életedben mely blokkok okozzák ezek megvalósulását? Hiszed-e, hogy jár neked egy olyan élet, melyet gyermekként megálmodtál magadnak? Hiszed-e, hogy van benned egy erő, amely segít neked királynőként élni a saját birodalmadban? Hogy a legnagyobb hatalommal rendelkezel a világon?

NŐ vagy! Ennek minden átkával és előnyével együtt… Tudod-e használni ezt az erőt? 

Nőnek lenni csoda! Te döntöd el, hogy adsz-e magadnak egy esélyt, felülsz-e a seprűre és szárnyalsz, vagy tovább sepregetsz vele! 

Vár az élet!

Gondolkodtál már azon, hogy számodra mit jelent nőnek lenni? Fedezz fel új utakat és lehetőségeket, amelyek a boldogsághoz vezethetnek.

Ez is érdekelhet még

kérdések
Párkapcsolat

Kérdések…

Szeretnéd javítani a pároddal folytatott beszélgetések minőségét? Tegyél fel különleges kérdéseket és fedezzetek fel új témákat közösen, hogy erősödjön a kapcsolatotok.

élet értelme
Önismeret

Mi az élet értelme?

Fedezd fel, hogy mi adja igazán az életed értelmét. Fedezd fel a jelenlét fontosságát és azt, hogyan tudsz hatást gyakorolni magadra és másokra.

#novagyokmagazin