22. heti előrejelzés

Picture of Burinda Veronika

Burinda Veronika

Asztrológus, író, önismereti tréner

Cikk megosztása

Az életben gyakran olyan dolgokhoz és emberekhez ragaszkodunk, amelyek már nem szolgálnak minket. Ez lehet akár egy régi kapcsolat, egy megszokott napi rutin vagy egy merev hozzáállás az élethez. Ezen a héten érdemes felülvizsgálnunk, hogy mi az, ami tényleg fontos számunkra, mert itt az ideje, hogy elengedjük, ami már nem segít nekünk. Éppen ezért, ebben az időszakban arra ösztönözlek, hogy szélesítsd látóköröd és fedezz fel új dolgokat!

Az életben állandó változásokat tapasztalunk, amelyek előbb-utóbb azt eredményezik, hogy szükség van a régitől való búcsúra. Ez azért van így, mert a világ folyamatosan változik, és ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani vele, szükségünk van az új tapasztalatokra és az új ismeretekre. Éppen ezért, a legjobb, amit akár magunkkal vagy másokkal is megtehetünk, hogy kinyitjuk a szemünket és figyelünk a környezetünkre. Ha nyitottak vagyunk, akkor számos új lehetőség vár ránk minden nap!

Az újdonság és az ismeretlen ugyanakkor megrémíthetnek bennünket, hiszen nem tudjuk, hogy mit várjunk tőle. Azonban az új ismeretek, új kapcsolatok és az új élmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy meg tudjunk újulni mi magunk is, olyan emberré váljunk, akinek szélesebb a látóköre, és nyitottabb a változásokra. A legjobb ebben az egészben, hogy a felfedezésre váró dolgok száma végtelen!

Ha új dolgokat szeretnél kipróbálni, akkor fontos, hogy merj kilépni a komfortzónádból! Próbáld ki azokat a dolgokat, amikről eddig csak hallottál, vagy olyan dolgokat, amelyekről azelőtt azt hitted, hogy nem érdekelnek téged. Csak olyan dolgokra kell koncentrálnod, amelyek örömmel töltenek el, és így hatalmas motivációval állhatsz neki a kihívásoknak.

Az életben vannak olyan dolgok is, amelyek már nem szolgálnak téged. Sőt! Inkább megbénítanak. Ilyenkor a legjobb, amit tehetünk, hogy azonnal elengedjük őket, még akkor is, ha mindezt nehéznek érezzük. Engedd hát el a régi sérelmeket, kapcsolatokat és irányzatokat, és tartsd szem előtt azt, hogy minden változás előrelépést jelent.

Az elengedés egy folyamat, amelynek eredménye az új lehetőségek megragadása lesz. Ha nem ragaszkodsz azokhoz a dolgokhoz, amelyek már idejétmúltak, akkor több hely lesz a fejlődésre és az új élmények is helyet kaphatnak. Az önmegvalósítás és az elengedés kulcsfontosságúak ahhoz, hogy boldogabb emberré válj.

Összességében:

  • ezen a héten bátran engedd szabadon a kíváncsiságodat, és a lehetőségek világa tárul majd fel előtted;
  • vizsgáld felül az életedet, a korlátaidat, határaidat, tartsd meg a fontos dolgokat és szeretettel engedd el, ami már nem kell;
  • ne félj az újdonságoktól és az ismeretlentől, mert azok nagy lehetőségeket rejthetnek magukban.

Tehát legyél nyitott és állj készen állj arra, hogy beengedd a változást az életedbe. Tudjuk régóta, hogy az életben a változás állandó, így az előbb-utóbb úgyis elkerülhetetlen lesz. Te pedig fogadd ezt felkészülten!

Mi vár rád a 22. héten? Olvasd el heti előrejelzésünket! Fedezz fel új dolgokat, szélesítsd a látókörödet és engedd el, ami már nem kell!

Ez is érdekelhet még

Lélekszerződés
Egészség, test-lélek-szellem

Minden meg van írva?

Kérdezted már valaha, hogy miért állít az élet annyi kihívás elé? Tudd meg, hogyan segíthet a lélekszerződés a lehetőségeid felszabadításában.

#novagyokmagazin